Fagdag om Natur som ramme...

No17 arrangerte fagdag med tema Natur som ramme for internasjonal forretningsutvikling 🌿

Denne fagdagen ga et verdifullt innblikk i hvordan naturen kan være en sentral faktor i internasjonal forretningsutvikling. Gjennom engasjerende diskusjoner og inspirerende presentasjoner har vi sett hvordan temaer som bærekraft, digitalisering av natur og klimakompensering ved skogbevaring spiller en viktig rolle i dagens næringsliv. Paneldebatten ga også et innblikk i utfordringene og mulighetene som ligger i å ivareta vår nære natur. Vi takker alle deltakere, talere og arrangører for en lærerik og inspirerende dag.

Johanna Ljunggren, Corporate Sustainability Manager i Kinnarps, presenterte temaet, Natur som ramme for bærekraftig forretningsutvikling i Kinnarps, etterfulgt av en grundig gjennomgang av Grønn bok 2.0 og dens innvirkning på næringslivet av statssekretær Ragnhild Sjoner Syrstad fra Arbeiderpartiet.

Kompetanseløft i bærekraft for alle…

Jeanett Bergan, leder for bærekraft i Aker ASA, delte Aker’s prosjekt «Digi Nature», mens Håvard Åsli, daglig leder og gründer i Fossagrim AS, diskuterte naturpositiv klimakompensering ved skogbevaring.

En paneldiskusjon med politikere adresserte temaer som tilstanden i Oslofjorden og betydningen av nærnatur for både næringslivet og befolkningen, ledet av styreleder i No17, len Disen.

Presentasjoner av Pernille Eriksdatter Giske fra Statsforvalteren i Oslo og Viken, samt daglig leder i No17, Anne Jorunn Ravndal.

Diskusjoner og presentasjoner ble ledet av styreleder i No17 og administrerende direktør i NetNordic AS.

Diskusjonen inkluderte også nevning av de borgerlige partienes rolle i klima- og miljøutvalg i Oslo og Akershus, samt viktigheten av restaurering av natur og dens potensial for å skape nye næringer.