Bemanning- og rekrutteringsselskapet JKS

Cathrine Langård-Bjor JKS
Administrerende direktør i JKS, Cathrine Langård-Bjor
Cathrine Langård-Bjor JKS
Administrerende direktør i JKS, Cathrine Langård-Bjor

Vi ønsker bemanning- og rekrutteringsselskapet, JKS velkommen som medlem av Bedriftsnettverket No17!

Rekruttering og bemanningsbransjen må holde seg oppdatert på de store endringene som samfunnet står i. Flere selskaper etterspør kompetanse i bærekraft, og trenden vil øke etter hvert som flere selskaper kommer i gang med utvikling av bærekraftige tjenester og produkter.

partnere – No17

JKS- gruppen er landsdekkende og en del av et skandinavisk felleskap med røtter til Danmark, der selskapet ble etablert på 90 tallet. De har utarbeidet egne konsepter for rekruttering til faste stillinger, innleie og omstillinger.

JKS | STAFFING | CAREER | PROFESSIONALS

Bærekraft og etiske retningslinjer står høyt på agendaen i JKS. Diskriminering og trakassering skal ikke forekomme. Bedriften og samarbeidspartnere skal kunne tilby helsefremmende arbeidsplasser og ha minst mulig negativ innvirkning på miljøet.

«Vi har stor oppmerksomhet på bærekraft: Sosialt, økonomisk og miljø. Vi er i prosess med å utarbeide en bærekraftig forretningsmodell. Det er viktig for oss at våre tjenester skal imøtekomme dagens behov uten å ødelegge muligheten for kommende generasjon,» sier administrerende direktør Cathrine Langård-Bjor.

Om oss – No17 Bedriftsnettverket No17 Bærekraftig forretningsutvikling

I JKS retter de søkelyset rundt temaet, sosial bærekraft: Mangfold, helsefremmende arbeidsplasser, og en jobb for alle! Vi leser stadig i media hvor krevende pandemien er for mange psykisk og hvor viktig fysisk aktivitet er for å få en bedre hverdag.  Under pandemien har bedriften intensivert arbeidet med bærekraftmål 3. De har kjørt interne kampanjer for å inspirere ansatte til fysisk aktivitet i arbeidstiden – en time hver dag – hvis mulig!