Vi ønsker Oxer Eiendom velkommen...

Bedriftsnettverk No17
Administrerende direktør i Oxer eiendom, Erling Langeland

Administrerende direktør Erling Langeland

Oxer Eiendom!

Oxer Eiendom er et familieeid selskap med lange, og stolte tradisjoner innen sitt fag. De er bunnsolide og nyskapende, og var tidlig ute med bærekraftige løsninger i nybygg. Langeland understreker selskapets soliditet, historie, og vektlegger arbeidet innen bærekraftig forretningsutvikling: Sosialt, økonomisk og miljø i nybygg, i partnerskap og i samarbeid med leverandører.

Om oss – Oxer Eiendom

Asker Panorama er blant landets første næringsbygg som er miljøklassifisert

«Miljø – innovativ og miljøeffektiv design (Breeam Nor)
Trenden viser at leietakerne ønsker en fornuftig driftsøkonomi gjennom bruk av moderne og fremtidsrettet energi og teknologi, også for å styrke egen profil. Asker Panorama møter disse kravene, og er blant landets første næringsbygg med Breeam-sertifiseringen «Excellent». Miljøklassifiseringen som gis av Breeam stiller en rekke krav til utbygger og utleier som blant annet lavt energiforbruk, godt inneklima, naturvennlige materialer, miljøvennlig kommunikasjon til og fra bygget, nøktern bruk av vann etc.»

Asker Panorama | Askers nye signalbygg

Vi ønsker Oxer Eiendom og Erling Langeland velkommen som medlem av Bedriftsnettverket No17, samarbeid om bærekraftig forretningsutvikling. Om oss – No17 Bedriftsnettverket No17 Bærekraftig forretningsutvikling

Legg igjen en kommentar